Salsaseiti

1. Ota seiti sulamaan 1-2 tuntia ennen valmistusta tai sulata hieman mikrossa
2. Kuumenna öljy pannussa ja wokkaa sipulia ja paprikasekoitusta kunnes vesi haihtuu
3. Kaada uunivuokaan puolet kasviksista, nosta kohmeinen seiti päälle ja mausta suolalla ja pippurilla.

4. Sekoita salsa ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan,
5. Levitä loput kasvikset päälle ja ripottele pinnalle juustoraaste.

6. Paista 200 C uunissa 25-30 min.

Lähde: Pirkka-lehti, 3, 2011.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g9g33kcal2.6g0.2g2.4g0g
Pirkka salsadippi medium17g10kcal0.2g2.2g0.1g0.3g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g19g23kcal0.5g1g1.9g0.1g
Paprikasekoitus 300 g (Pirkka)28g7kcal0.3g1.2g0.1g0g
Pirkka Sipulikuutiot 200g/pussi19g4.9kcal0.2g0.9g0g0g
Oliiviöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g38g28kcal6.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana261g230kcal20.4g11g11.8g0.8g
Valittu annoskoko131g115kcal10.2g5.5g5.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna65g58kcal5.1g2.8g3g0.2g
Arvot/100g100g88kcal7.8g4.2g4.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222155