Kukkakaali/parsakaaligratiini

Paloittele ja esikeitä kaalit, ehkä 10-15 min. Tee bechamel -kastike kermasta, voista ja vehnäjauhoista, kiehauta niin että sakenee, lisää tähän juusto.

Kaada kastike ja kaalit uunivuokaan ja paista 200 C noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Linda101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, keitetty, suolaa 64g15kcal1.2g1.4g0.2g1.5g
Parsakaali, keitetty, suolaa 40g14kcal1.8g0.8g0.1g1g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g20g24kcal0.7g0.7g2g0g
Voi 0.8g5.8kcal0g0g0.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.2g4.1kcal0.1g0.8g0g0g
Mozzarella juustoraaste, valio4g12kcal1g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana261g150kcal9.6g7.4g7.6g5g
Valittu annoskoko131g75kcal4.8g3.7g3.8g2.5g
Annoskoko puolitettuna65g37kcal2.4g1.9g1.9g1.3g
Arvot/100g100g57kcal3.7g2.8g2.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255053