Lämmin tonnikala-ruisleipä

Voitele puolikas ruisreikäleivästä ketsupilla.

Halutessasi leikkaa valmiiksi annospaloiksi 4/8 osaan.

Lado päälle tonnikala, tomaatit, katkaravut, kapris ja juustoraaste.

Mausta musta tai sitruunapippurilla.

Aseta uunipellille ja paista 200 noin 20min kunnes juustoraaste on sulanut ja hieman ruskistunut.

Tarjoa salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipäpalat runsaskuituinen, laktoositon (Rainbow), annos 25g42g101kcal3.7g19.8g0.8g5.1g
Ketsuppi 11g10kcal0.1g2.2g0g0.1g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)31g56kcal7.1g0g2.5g0g
Rainbow kermajuusto (Rainbow), annos 10g14g55kcal3.4g0.1g4.5g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro2.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Katkarapu 28g19kcal4.1g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana261g488kcal37.2g45.2g16.2g10.6g
Valittu annoskoko131g244kcal18.6g22.6g8.1g5.3g
Annoskoko puolitettuna65g122kcal9.3g11.3g4.1g2.7g
Arvot/100g100g187kcal14.3g17.3g6.2g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267424