Juustoinen pekoni-kanarulla

Laita cream bojouria fileen päälle kieritä rullaksi ja sido pekonilla, coctailtikuilla voi varmistaa että rullat pysyy kiinni, paista noin 50 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Mollykka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit17g22kcal0.5g0.3g2.2g0g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g47g159kcal6.6g0g14.5g0g
Broilerinfilee (Snellman)67g56kcal11g1.1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana261g473kcal36.2g2.8g34.8g0g
Valittu annoskoko130g237kcal18.1g1.4g17.4g0g
Annoskoko puolitettuna65g118kcal9.1g0.7g8.7g0g
Arvot/100g100g181kcal13.9g1.1g13.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325231