Oopperavoileivät Outin tapaan

Turvota korppujauho ja vesi kulhossa.

Ruskista pilkotut sipulit.

Lisää jauheliha.

Mausta valkosipulilla, suolalla ja valkopippurilla.

Sekoita hyvin.

Levitä taikina 9:lle paahtoleipäviipaleelle.

Kuumenna paistinpannu ja lisää oljy.

Paista leivät molemmin puolin kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Singoalla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho (Pirkka)13g45kcal1.7g8.7g0.3g0.6g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 50g69kcal9.4g0g3.5g0g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Iso vehnäpaahto (Vaasan), annos 25g28g76kcal2.6g12.9g1.3g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana261g488kcal27.8g44.6g21.4g3.8g
Valittu annoskoko131g244kcal13.9g22.3g10.7g1.9g
Annoskoko puolitettuna65g122kcal7g11.2g5.4g1g
Arvot/100g100g187kcal10.7g17.1g8.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=367657