Fetasalaatti

Jäävuorisalaattia
½-1 tomaatti
vajaa 10cm:n pätkä kurkkua
vajaa desi pakastemaissia
30-40 g kevytfetaa
kastike:
pieni tilkka öljyä
pieni tilkka balsamicoa
yrttisuolaa
mieleisiä yrttimausteita (esim.

Provencen yrttisekoitusta)
pippuria

1. Sulata maissi mikrossa, niin että se lämpenee
2. Pilko kurkku, salaatti ja tomaatti ja laita lautaselle.

3. Murustele feta ja ripottele se vihannesten päälle.

4. Lisää päällimmäiseksi lämmin maissi.

5. Sekoita kastikeaineet (kastiketta ei annokseen tarvita kuin todellakin noin 1tl) ja pirskottele kastike kaiken päälle.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Bicca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g0.7g0.8kcal0g0.2g0g0g
Oliiviöljy 0.7g6.6kcal0g0g0.7g0g
Patros kevytfeta (Patros), annos 20g12g23kcal2.9g0.1g1.2g0g
Maissi (makea), Rainbow18g14kcal0.4g2.3g0.2g0.7g
Kurkku 34g3.7kcal0.2g0.5g0g0.2g
Tomaatti 24g5.6kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 41g5.3kcal0.5g0.4g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana261g119kcal8.2g8.6g4.6g3.4g
Valittu annoskoko130g59kcal4.1g4.3g2.3g1.7g
Annoskoko puolitettuna65g30kcal2.1g2.2g1.2g0.9g
Arvot/100g100g46kcal3.1g3.3g1.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81618