Karppilätyt

Sekoitetaan ainekset listan mukaisessa järjestyksessä.

Paistetaan keskilämmöllä rasvan/öljyn kera pienehköjä lättysiä.

Paistamisen ja etenkin kääntämisen kanssa kannattaa olla varovainen, koska lätyt ovat normilättyjä hauraampia.

Makeuden lisäämiseksi voi lisätä joukkoon sokerin sijaan vhh makeutusainetta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Schlorbian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 32g0kcal0g0g0g0g
Fast Hera 8010g39kcal7.3g0.5g0.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu64g80kcal7g0.2g5.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 16g53kcal0.3g0.5g5.6g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g1.6g0.2kcal0g0g0g1.4g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Voi 6.7g49kcal0.1g0g5.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana261g442kcal29.4g2.4g35.2g2.8g
Valittu annoskoko131g221kcal14.7g1.2g17.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna65g110kcal7.4g0.6g8.8g0.7g
Arvot/100g100g169kcal11.3g0.9g13.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92107