Homejuustopulla

Taikina:

2,5 dl maitoa tai vettä
25 g hiivaa
0,5 tl suolaa
30 g voita
6-8 dl sämpyläjauhoja

Täyte:

150 g sinihomejuustoa
200 g kevyttuorejuustoa

Liota hiiva kädenlämpöiseen nesteeseen tai sekoita kuivahiiva jauhoihin.

Lisää suola, osa jauhoista ja sulatettu voi (ja vähintään 42-asteinen neste, jos käytät kuivahiivaa).

Alusta taikinaan loput jauhot.

Kohota taikinaa 30–40 minuuttia.

Tee kohoamisen aikana täyte eli sekoita sinihomejuusto tuorejuuston joukkoon.

Kauli puolet taikinasta levyksi.

Levitä puolet homejuustoseoksesta päälle.

Kääri levy rullalle ja paloittele 18 osaan.

Pane kiekot leikkauspinta ylöspäin muffinipellille tai paperivuokiin.

Leivo lopputaikina samoin.

Paista 225-asteisessa uunissa noin 15–20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen31g10kcal1g1.5g0g0g
Hiiva, 50g3.1g1.9kcal0.4g0g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Voi 3.7g27kcal0g0g3g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 48g151kcal5.1g28.6g1.1g2.6g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g19g64kcal3.8g0g5.4g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 25g43kcal1.9g0.6g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana261g595kcal24.4g61.4g26.6g5.2g
Valittu annoskoko131g298kcal12.2g30.7g13.3g2.6g
Annoskoko puolitettuna65g149kcal6.1g15.4g6.7g1.3g
Arvot/100g100g228kcal9.3g23.5g10.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372399