Melkein karpparin boileriparsapaistos

Kypsennä boirleri rypsiöljyssä.

Laita parsa paloiteltuna isoon uunivuokaan ja levitä kypsät kanapalat päälle.

Sulata pienmmäksi paloiksi pilkottu Koskenlaskija kerman kanssa pannulla, lisää halutessa ripaus suolaa, pippuria ja valkosipulia.

Kaada seos parsan ja broilerin päälle ja sekoita hieman.

Lisää juustoraaste.

Paista 200astessaa n.30min ja anna vielä hautua jälkilämmössä toinen 30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Tittas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Hunajamarinoitu broilerin fileesuikale, Atria56g81kcal9g1.4g4.2g0g
Parsakaali brokkoli 35g12kcal1.6g0.7g0.1g0.9g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g18g49kcal3.3g0g3.9g0g
Ruokakerma 5% Hyla (Valio), annos 200g14g9kcal0.2g0.5g0.7g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%7g16kcal2g0.2g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana262g348kcal32.2g5.6g20.8g1.8g
Valittu annoskoko131g174kcal16.1g2.8g10.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna65g87kcal8.1g1.4g5.2g0.5g
Arvot/100g100g133kcal12.3g2.1g8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160311