Tonnikalacrepet

Letut: kaada 5 dl maitoa kulhoon, sekoita siihen kanamunat, vehnäjauho, voi (tai rypsiöly) ja suola.

Anna seistä n. puoli tuntia ja paista pannulla.

Täyte: Sekoita tonnikala, tuorejuusto, ruokakerma ja tuorejuusto, lisää hieman tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Ts77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt55g25kcal1.8g2.6g0.8g0g
Kananmuna 50g(kpl)11g14kcal1.2g0g1g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen1.1g7.9kcal0g0g0.9g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%11g18kcal0.3g0.3g1.6g0g
Tonnikala öljyssä 16g31kcal4.5g0g1.5g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g11g7.7kcal1.2g0.3g0.2g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli11g33kcal0.4g0.5g3.3g0g
Tilli tuore0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 14g49kcal1.5g10g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana261g370kcal21.8g27.4g19g1g
Valittu annoskoko131g185kcal10.9g13.7g9.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna65g93kcal5.5g6.9g4.8g0.3g
Arvot/100g100g142kcal8.4g10.5g7.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361689