Juustoinen savuporokeitto

Hienonna sipuli ja kuulota rasvassa, Lisää jauhot ja sekoita.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Anna kiehua 10 min. Lisää paloiteltu sulatejuusto ja ruokakerma ja sekoita, kunnes juusto täysin sulanut.

Mausta keitto ja lisää savupororouhe.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Mummu53
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas14g38kcal2.6g0g3g0g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Voi 3.3g24kcal0g0g2.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.3g11kcal0.3g2.3g0g0.1g
Vesi66g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.2g3.4kcal0.1g0.1g0.3g0g
Ruokakerma Valio 5%22g13kcal0.3g0.6g1.1g0g
Poronliha 16g21kcal3.5g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana262g225kcal13.8g6.6g15.6g0.4g
Valittu annoskoko131g112kcal6.9g3.3g7.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna66g56kcal3.5g1.7g3.9g0.1g
Arvot/100g100g86kcal5.3g2.5g6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432283