Kasvissosekeitto

Kaikki juurekset paloiksi ja kiehumaan veteen, niin että juuri ja juuri peittyvät + liemijauhe.

Kun kypsää, soseuta sauvasekoittimella.

Kannattaa ottaa ensin lientä pois kannulla, ettei tule liian löysää.

Soseuta sulatejuusto myös.

Lisää persilja (lehtipersilja tosi hyvää).

Jos haluat nyt löysempää, voit lisätä keitinlientä.

TOSI HYVÄÄ!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Katala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g1.6g2.7kcal0.3g0.3g0g0g
Persilja 5.5g1.5kcal0.1g0.1g0g0.4g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas11g31kcal2.1g0g2.4g0g
Bataatti, kuorittu 16g13kcal0.3g2.8g0g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g55g15kcal0.3g3.3g0.1g1.4g
Peruna, keskikokoinen 60g20g12kcal0.3g2.6g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Purjosipuli 16g3.8kcal0.3g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana261g161kcal7.6g19.6g5g5.8g
Valittu annoskoko131g81kcal3.8g9.8g2.5g2.9g
Annoskoko puolitettuna65g40kcal1.9g4.9g1.3g1.5g
Arvot/100g100g62kcal2.9g7.5g1.9g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54926