Kanaperunavuoka

Viipaloi perunat, sipuli ja tomaatit.

Ruskista kana kevyesti pannulla (käytä tarvittaessa öljyä).

Voitele vuoka kevyesti oliiviöljyllä.

Lado perunat, sipuli, tomaatit, kana ja tuorejuusto kerroksittain vuokaan, jätä kuitenkin perunakerros päällimmäiseksi.

Sekoita kerma ja vesi, lisää seokseen mielesesi mausteet ja suola.

Kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa 175C kunnes perunat ovat kypsiä (n. 1½-2h).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Tildacay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 41g31kcal0.8g6.3g0.1g0.4g
Tomaatti 13g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g5.2g8.3kcal0.4g0.2g0.7g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g21g11kcal0.6g1.3g0.4g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa27g35kcal4.8g0.3g1.5g0g
Oliiviöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana262g208kcal13.6g17.8g8.6g1.4g
Valittu annoskoko131g104kcal6.8g8.9g4.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna65g52kcal3.4g4.5g2.2g0.4g
Arvot/100g100g80kcal5.2g6.8g3.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123634