Porkkanakeitto

Kuullota sipulit, kuutioidut porkkana ja jauho öljyssä.

Lisää vesi ja kasvisliemi.

Keitä kypsäksi ja soseuta keitto.

Lisää kerma ja hieman paprikaa sekä rakuutaa tai korianteria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Krisse2506
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 70g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 47g15kcal0.3g2.6g0.1g1.2g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl0.7g6.3kcal0g0g0.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.6kcal0g0.3g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g0.7g0.8kcal0g0g0.1g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g9g11kcal0.3g0.4g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana262g72kcal1.2g6.8g3.6g2.4g
Valittu annoskoko131g36kcal0.6g3.4g1.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna66g18kcal0.3g1.7g0.9g0.6g
Arvot/100g100g27kcal0.5g2.6g1.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278011