Kalakeitto itämainen

Pilko sipuli, porkkanat, perunat, lanttu, paprika ja gaffir-limen 4 lehteä.

Freesaa niitä oliiviöljyssä.

Lisää 3 ruokalusikallista karria.

Freesaa hetki.

Lisää kaksi litraa kiehuvaa vettä.

Lisää sulatejuusto kiehuvaan nesteeseen.

Hauduta vihannekset kypsiksi.

Lisää seitipalat ja hauduta 5 minuuttia.

Lisää hakattua korianteria ja persiljaa.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 419 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seitifilee, Alaskan, pakaste, Lidl31g24kcal5.3g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 52g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g16g9kcal0.2g2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.2g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl10g18kcal1.9g0.1g1g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Lanttu 7.8g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana262g127kcal15.2g6.4g4g0.8g
Valittu annoskoko131g63kcal7.6g3.2g2g0.4g
Annoskoko puolitettuna66g32kcal3.8g1.6g1g0.2g
Arvot/100g100g48kcal5.8g2.4g1.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137353