Lanttusose

- Keitä lantut kypsiksi

- Soseuta ja sekoita voi ja kerma joukkoon

- Sekoita silputtu ruohosipuli joukkoon juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Djpkhzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruohosipuli 50g11kcal0.7g0.8g0.3g1.2g
Perinteinen meijerivoi, normaalisuolainen (Valio), annos 5g25g180kcal0.3g0.3g20g0g
Lanttu, keitetty, suolaa 975g286kcal9.9g45.5g3g17.8g
Kuohukerma,valio,2dl250g850kcal5g7.5g87.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2600g2654kcal31.8g108.2g221.6g38g
Valittu annoskoko1300g1327kcal15.9g54.1g110.8g19g
Annoskoko puolitettuna650g664kcal8g27.1g55.4g9.5g
Arvot/100g100g102kcal1.2g4.2g8.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178768