Kanavuoka

1. ruskista rintapalat kevyesti pannulla
2. nosta vuokaan: mausta sitruunankuorella, pippurilla, suolalla
3. lisää kesäkurpitaviipaleet ja tomaatit
4. sekoita kanaliemi (1dl), parmesanraaste, sinappi, 1tl rakuunaa ja ranskanerma
5.valuta seos vuokaan
6. 25min 200 asteta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile paistettu540g876kcal150.1g0g29.7g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen225g45kcal1.4g8.6g0.7g3.2g
Kesäkurpitsa225g38kcal0.9g5.6g1.4g1.6g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)11g29kcal1.5g1.3g2g0g
Ranskankerma Valio225g630kcal5.6g7.9g63g0g
Sinappi 18g24kcal0.8g2.5g1.1g0.3g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g56g218kcal18.6g0g16g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2601g3722kcal357.8g51.8g227.8g10.2g
Valittu annoskoko1301g1861kcal178.9g25.9g113.9g5.1g
Annoskoko puolitettuna650g931kcal89.5g13g57g2.6g
Arvot/100g100g143kcal13.8g2g8.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383412