Raparperipiirakka

Rasva ja sokeri vaahdoksi, kananmunat joukkoon, jauhojen joukkoon leivinjauhe, lisää jauhot ja kaurahiutaleet taikinaan, lisää maito, sekoita.

Kaada uunipellille ja levitä.

Asettele raparperipalaset taikinan päälle.

sekoita rahka ja kermaviili, kananmunat ja sokeri, mausta vanilliinisokerilla.

Levitä raparperien päälle.

Lykkää uuniin 225 asteeseen n. 45-50 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale 117g436kcal16.9g66.4g8.5g11.7g
Margariini 70%, keiju laktoositon 157g974kcal0g0g110.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 114g390kcal11.6g79.5g1.4g4g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 117g31kcal3.8g3.6g0g0g
Ehrmann rasvaton maitorahka (Ehrmann), annos 250g146g82kcal12.4g7.3g0.3g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g117g93kcal3g4.7g7g0g
Sokeri 99g402kcal0g98.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 128g183kcal16g0.4g13.1g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 12g39kcal0g9.5g0g0.2g
Raparperi 291g98kcal2g16g0.3g4.1g
Leivinjauhe 5.8g10kcal0.3g2.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2604g5475kcal132g577g281.4g40g
Valittu annoskoko1302g2737kcal66g288.5g140.7g20g
Annoskoko puolitettuna651g1369kcal33g144.3g70.4g10g
Arvot/100g100g210kcal5.1g22.2g10.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201475