Kasvissosekeitto creme cuisinella

Kuori ja pilko vihannekset.

Keitä pehmeiksi.

Kaada neste pois ja soseuta.

Lisää vettä kunnes löystyy mieleiseksi.

Lisää creme cuisine ja mausta.

Kiehauta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Jenmarie12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g140g84kcal2.1g18.2g0.1g1.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g120g34kcal0.7g7.1g0.2g3g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 1001g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit30g39kcal0.9g0.6g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2604g319kcal7.6g52.8g8.4g9g
Valittu annoskoko1302g160kcal3.8g26.4g4.2g4.5g
Annoskoko puolitettuna651g80kcal1.9g13.2g2.1g2.3g
Arvot/100g100g12kcal0.3g2g0.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273720