Rahkapizza pohja

Resepti on The Good Morning -blogista.

Sekoita kananmuna ja maitorahka keskenään sekä kuivat aineet keskenään.

Lisää jauhot kananmuna-maitorahka seokseen ja esipaista 10 min 200c uunissa.

Lisää haluamasi täytteet päälle ja laita uuniin vielä 35-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Thuquach
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka pehmeä 0,3 % (Valio), annos 250g880g528kcal88g37.8g2.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu194g244kcal21.3g0.6g17.4g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g211g655kcal35.9g114g6.1g27.4g
Leivinjauhe 18g31kcal0.9g6.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2604g2914kcal292.2g318.2g52.2g55g
Valittu annoskoko1302g1457kcal146.1g159.1g26.1g27.5g
Annoskoko puolitettuna651g729kcal73.1g79.6g13.1g13.8g
Arvot/100g100g112kcal11.2g12.2g2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382292