Jauheliha-papukastike+spagetti

Keitä spagetti liemikuutiolla maustetussa vedessä (n. 8-10 min.)
Kuullota sipulisilppu öljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta mustapippurilla ja jauhelihamausteella.

Lisää pavut kastikkeineen anna lämmetä hetki ja lisää pasta-aines.

Anna hautua kannen alla n. 5 min.
Lisää keitetty valutettu spagetti kastikeen joukkoon tai tarjoa erikseen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 745 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi700g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g3.5g8.4kcal0.2g1.5g0.2g0g
Spaghetti fiberup (Gallo), annos 80g105g329kcal12.6g66.2g1.6g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen126g175kcal23.9g0g8.8g0g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g5.3g47kcal0g0g5.3g0g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa 149g131kcal7.6g17.1g1.8g7.4g
Dolmio Light Classico Bolognese175g65kcal2.1g13.7g0.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2607g1532kcal93.8g200.8g36g18.6g
Valittu annoskoko1304g766kcal46.9g100.4g18g9.3g
Annoskoko puolitettuna652g383kcal23.5g50.2g9g4.7g
Arvot/100g100g59kcal3.6g7.7g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=119692