Pannukakku

Vatkaa munien rakenne rikki ja lisää maito ja suola.

Lisää jauhot koko ajan sekoittaen.

Anna taikinan turvota hetki ja kaada se voidellulle uunipellille.

Paista 225 asteessa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 669g305kcal20.1g32.1g10g0g
Kananmuna 50g(kpl)401g506kcal44.1g1.2g36.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 217g746kcal22.1g152.1g2.6g7.6g
Suola, annos 3g3.3g0kcal0g0g0g0g
Margariini 80% keskiarvo13g95kcal0g0g10.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2608g3302kcal172.6g370.8g118.8g15.2g
Valittu annoskoko1304g1651kcal86.3g185.4g59.4g7.6g
Annoskoko puolitettuna652g826kcal43.2g92.7g29.7g3.8g
Arvot/100g100g127kcal6.6g14.2g4.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124326