Chili pavut

Sulata pavut, tai jos käytät tuoreita papuja keitä niitä hetki.

Kuumenna öljy pannulla, lisää pilkottu chili ja valkosipuli sekä pavut pienissä erissä.

Pidä levy suhteellisen kuumana ja sekoita aineksia koko ajan etteivät pala.

Pavut saavat vähän ruskistua.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Helppojuttu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chili paprika punainen965g386kcal19.3g86.8g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g289g2558kcal0g0g289.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g172g178kcal13.5g28g1g3.4g
Vihreä papu (Rainbow), annos 100g8575g2144kcal171.5g343g8.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g10532kcal408.6g915.6g598g6.8g
Valittu annoskoko10000g5266kcal204.3g457.8g299g3.4g
Annoskoko puolitettuna5000g2633kcal102.2g228.9g149.5g1.7g
Arvot/100g100g53kcal2g4.6g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197524