Makkarakeitto hevospaistimakkarasta glut/maidoton

Pilko porkana, lanttu, sipuli ja laita kattilaan kiehumaan.

Lisää maustepippureita, kanaliemikuutiot.

Lisää hetken kuluttua pilkottu makkara.

Lisää vielä persiljaa.

Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g713g535kcal13.5g114.1g1.4g7.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g143g40kcal0.9g8.5g0.3g3.6g
Hevospaistimakkara glut/maidoton (K-hvitfelt oy), annos 450g321g730kcal38.5g8.3g61g0g
Sipuli (kuorittu)71g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Lanttu 43g12kcal0.4g2g0.1g0.8g
Kanaliemikuutio, maggi, 10 g (Maggi), annos 10g14g35kcal0.4g6.3g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2610g2743kcal109.2g285.2g127.6g25.4g
Valittu annoskoko1305g1372kcal54.6g142.6g63.8g12.7g
Annoskoko puolitettuna653g686kcal27.3g71.3g31.9g6.4g
Arvot/100g100g105kcal4.2g10.9g4.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264219