Kesäkurpitsalasagne

Suikaloi kesäkurpitsa pituussuunnassa leveiksi lastuiksi.

Pilko sipuli.

Paista jauheliha, sipulit ja sienet.

Lisää tomaattimurska.

Laita uunivuokaan jauhelihakastiketta, kurpitsalevyjä ja juustokermaa vuorotellen.

Halutessasi ripottele päälle juustoraastetta.

Paista n. 30 min. 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 281g51kcal1.6g7g1.1g2g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Tomaattimurska 225g66kcal1.3g11.9g0.5g4.3g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g338g574kcal64.1g0g33.8g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g281g338kcal9.6g10.1g28.1g0g
Kantarelli 113g20kcal2.1g0.5g0.6g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2610g2151kcal160.6g68g128.6g19.2g
Valittu annoskoko1305g1075kcal80.3g34g64.3g9.6g
Annoskoko puolitettuna653g538kcal40.2g17g32.2g4.8g
Arvot/100g100g82kcal6.2g2.6g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255993