Ruusukaali-pekonipata

Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali, keitetty, suolaa 563g136kcal7.7g10.9g2.8g14g
Pekoni, paistettu 191g985kcal31.4g0g96.9g0g
Kananmuna kuoreton 158g225kcal19.7g0.5g16.1g0g
Juustoraaste, pizzajuusto (Valio oy), annos 150g169g557kcal42.2g0g43.9g1.7g
Maito, Kevyt225g104kcal7.2g10.8g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2610g4013kcal216.4g44.4g326.2g31.4g
Valittu annoskoko1305g2006kcal108.2g22.2g163.1g15.7g
Annoskoko puolitettuna653g1003kcal54.1g11.1g81.6g7.9g
Arvot/100g100g154kcal8.3g1.7g12.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352018