Marinoitua kanaa ja kasviksia (Kiinalaista)

Valmistus:
1.Marinadi: Sekoita
0.5 rkl riisiviiniä
0.5 rkl maissitärkkelystä
1 tl stevia jauhetta
1 rkl seesamiöljy
2 x valkosipulinkynsi
560g kanaa suikaloituna
Peitä kelmulla ja jätä marinoitumaan 30 min, ota sitten kana sivuun ja heitä marinadi pois.

2. Kuumenna 0.5 rkl seesamiöljyä wokissa, paista kanoja kunnes lähes kypsiä.

Siirrä sivuun.

3. Yhdistä 0.5 rkl maissitärkkelystä ja 0.5 rkl soijakastiketta ja jätä odottamaan.

Kaada jäljelle jääneet 0.5 rkl seesamiöljyä wokkiin, lisää parsakaali, porkkanat, herneenpalot, paista käännellen 2 minuuttia.

4. Lisää 1.25dl lihalientä, peitä wokki kannella ja anna hautua 1 minuutti.

Sekoita joukkoon pinaatin lehdet liha ja maissitärkkelysliuos.

Keitä kunnes neste kiehuu ja sakenee.

Syö.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Kesaksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin nahaton rintafilee3432g3535kcal792.9g0g51.5g0g
Seesamiöljy, Amoy92g826kcal0g0.2g91.7g0g
Maissitärkkelys 25g87kcal0.1g21.1g0.1g0g
Soijakastike 55g33kcal2.9g5.2g0g0g
Parsakaali brokkoli 1839g645kcal85g35.9g5.5g46g
Porkkana, keskikokoinen 65g1226g343kcal7.4g72.9g2.5g30.6g
Sokeriherneen palko766g230kcal25.3g27.6g2.3g0g
Lihaliemi laimennettu 766g145kcal0g23g4.6g0.2g
Pinaatti 1532g205kcal24.8g6.1g4.6g19.9g
Mirin (makea riisiviini) (Yutaka), annos 10g92g266kcal0.2g65.9g0.1g0g
Soijakastike 55g33kcal2.9g5.2g0g0g
Maissitärkkelys 25g87kcal0.1g21.1g0.1g0g
Stevia mak.jauhe (Canderel), annos 1g3.1g12kcal0g2.9g0g0g
Valkosipuli 61g66kcal4.8g10g0.4g1.3g
Seesamiöljy, Amoy31g275kcal0g0.1g30.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g13576kcal1892.8g594.4g388g196g
Valittu annoskoko10000g6788kcal946.4g297.2g194g98g
Annoskoko puolitettuna5000g3394kcal473.2g148.6g97g49g
Arvot/100g100g68kcal9.5g3g1.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330421