Pyttipannu

Pilko ainekset, kuumenna runsaasti rypsi- tai muuta ruokaöljyä pannulla.

Paista kunnes perunat ovat kypsiä.

Mausta suolalla, valkopippurilla, kuminalla ja yrttimausteella.

Päälle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 4423g3367kcal83.1g685.5g8.8g44.2g
Sipuli (kuorittu)1229g332kcal16g59g2.5g20.9g
Paprika, punainen614g158kcal5.5g28.3g2.5g12.3g
Valkosipuli 49g53kcal3.9g8g0.3g1g
Nakki, keskiarvo 3686g8596kcal420.1g42.8g759.2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g25012kcal1057.2g1647.2g1546.6g157.6g
Valittu annoskoko10000g12506kcal528.6g823.6g773.3g78.8g
Annoskoko puolitettuna5000g6253kcal264.3g411.8g386.7g39.4g
Arvot/100g100g125kcal5.3g8.2g7.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354686