Kaalilaatikko,mm

Pilkottu kaali keitetään 1,5 l vettä (siitä haihtuu n. 1,5 dl kiehumisen aikana) joka maustettu liemikuutioilla.

Lisätään riisit kiehumisen puolivälissä.

Jauheliha ruskistetaan (ilman lisättyä rasvaa), jauhelihamauste ja pilkotut sipulit lisätään.

Sekoitetaan kaikki yhteen ja paistumaan uuniin 200 astetta n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Marianne73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali3065g647kcal36.8g104.2g6.1g64.4g
Kasvisliemikuutio maggi, perinteinen (Maggi), annos 11g101g324kcal8.3g16.2g25.3g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos46g331kcal0.2g0.2g36.8g0g
Sipuli (kuorittu)460g124kcal6g22.1g0.9g7.8g
Puuroriisi307g1073kcal18.4g232.9g5.2g7g
Vesi4137g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g46g1.4kcal0g0.5g0.5g0g
Paistijauheliha nauta 5%1839g2372kcal382.5g0g91.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g9743kcal904.4g752.2g333.4g158.4g
Valittu annoskoko10000g4871kcal452.2g376.1g166.7g79.2g
Annoskoko puolitettuna5000g2436kcal226.1g188.1g83.4g39.6g
Arvot/100g100g49kcal4.5g3.8g1.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384432