Tonnikalakatkarapukastike

Kypsennä sipulisilppua rasvassa.

Lisää 2 prk tonnikalaa ja katkaravut.

Lopuksi ruokakerma, anna kiehahtaa.

Mausta tillillä.

Tarjoa pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Aamunkoitto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Abba tonnikalaa tomaatissa 185g4540g5448kcal681g317.8g136.2g0g
Katkarapu pakaste (Pirkka), annos 180g2209g1458kcal331.3g0g15.5g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g2454g3926kcal51.5g93.3g368.1g0g
Sipuli 614g186kcal7.7g29.4g1.2g10.4g
Oivariini, 60 (100g)184g1012kcal1.8g1.8g110.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g24060kcal2146.6g884.6g1262.8g20.8g
Valittu annoskoko10000g12030kcal1073.3g442.3g631.4g10.4g
Annoskoko puolitettuna5000g6015kcal536.7g221.2g315.7g5.2g
Arvot/100g100g120kcal10.7g4.4g6.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424179