Persikkapiirakka

150 g rasvaa (vähärasvainen Oivariini)
1 dl sokeria
1 muna
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

1 prk kermaviiliä
1/2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
pienen sitruunan mehu

1 tlk persikoita

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää muna.

Sekoita kuivat ainekset ja lisää rasva-sokeri-munaseokseen.

Taputtele piirakka/irtopohjavuuan pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset.

Viipaloi persikat ja lado taikinan päälle, kaada päälle kermaviiliseos.

Paista 200 asteessa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkasäilyke Del Monte315g154kcal1.6g35.2g0.3g3.1g
Sitruunamehu, laimentamaton28g5.8kcal0.1g0.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.8g19kcal0g4.8g0g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)240g156kcal7.7g11.5g8.4g0g
Leivinjauhe7.2g13kcal0.4g2.7g0g0g
Vehnäjauho, Anni Helena, 1 dl252g933kcal30.3g186.7g5.3g8.8g
Kananmuna kuoreton123g175kcal14.7g0g12.3g0g
Sokeri157g639kcal0g157.2g0g0g
Oivariini vähärasvainen181g998kcal1.8g1.8g108.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2616g6185kcal113.2g800.6g270.2g23.8g
Valittu annoskoko1308g3093kcal56.6g400.3g135.1g11.9g
Annoskoko puolitettuna654g1546kcal28.3g200.2g67.6g6g
Arvot/100g100g237kcal4.3g30.6g10.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=29983