Jauheliha-sulatejuusto-kastike

Jauheliha paistetaan ja maustetaan, (lisätään pilkottu ja kuullotettu sipuli), lisätään sulatejuusto paloiteltuna ja tomaattimurska, keitetään hiljaisella tulella 20 min, välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee kastiketta n. 1,1 l (800g - 1 kg). Annoksia 4 - 8 riippuen halutusta annoskoosta.

Maistuu ainakin spaghetin kastikkeena.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g409g1145kcal77.7g0g90g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g432g151kcal6.9g29.8g0.4g6.1g
Naudanpaistijauheliha, annos 50g468g374kcal51.4g13.6g13.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2618g3342kcal272g86.8g208g12.2g
Valittu annoskoko1309g1671kcal136g43.4g104g6.1g
Annoskoko puolitettuna655g835kcal68g21.7g52g3.1g
Arvot/100g100g128kcal10.4g3.3g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94573