Kaalikeitto (kaali,sipuli,varsiselleri,vpaprika,tomaattimurska)

Sippua kasvikset ja ruskista niitä tovi niin, että kasvikset saavat väriä.

Lissä tomaattimurska ja neste sekä kasvisliemikuutiot.

Haduta miedolla lämmöllä n. 2 h. Lisää tarvittaessa vettä haudutuksen aikana.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 374 grammaa

Calore
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali140g34kcal1.7g4.8g0.3g2.9g
Selleri, annos 50g175g25kcal1.7g5.2g0g0g
Paprika, vihre35g5.9kcal0.3g0.9g0.1g0.7g
Tomaattimurska 350g103kcal2g18.5g0.7g6.6g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Kasvisliemikuutio 12g35kcal1.1g1.6g2.7g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 525g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu3.5g3.6kcal0.3g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2618g449kcal16g70g7.8g23.4g
Valittu annoskoko1309g225kcal8g35g3.9g11.7g
Annoskoko puolitettuna655g112kcal4g17.5g2g5.9g
Arvot/100g100g17kcal0.6g2.7g0.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350639