Kanariisivuoka

Kypsennä kanat ja valmista kanaliemi (kuutio+4dl kiehuvaa vettä).

Sekoita kaikki ainekset vuuassa. 200 astetta, n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (X-tra), annos 200g771g1079kcal123.3g23.1g56.3g0g
Kevyt ruokakerma 4% (Rainbow)225g135kcal1.6g10.8g9g0.7g
Basmatiriisi (kuivapaino) (Rainbow), annos 80g180g649kcal15.3g138.8g1.8g0g
Sipuli 122g37kcal1.5g5.8g0.2g2.1g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g11g32kcal1g1.9g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2619g3864kcal285.4g360.8g138.8g5.6g
Valittu annoskoko1310g1932kcal142.7g180.4g69.4g2.8g
Annoskoko puolitettuna655g966kcal71.4g90.2g34.7g1.4g
Arvot/100g100g148kcal10.9g13.8g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372056