Parsakaaliherkkusieni-keitto

VINKKI: lisää ohjeeseen tofua, jos haluat kasvattaa proteiinin määrää.

Skippaa kookoskerma, jos haluat vähentää rasvaa.

1. Hienonna sipulit, valkosipulin kynnet, inkivääri sekä chilit.

Kuumenna kattilassa öljy, kalaliemi sekä soijakastike.

Lisää sipulit, inkivääri ja chilit kattilaan ja anna paistua hetki.

2. Poista parsakaalin kerästä kannat ja kuori ne. Lisää kannat pilkottuina kattilaan.

3. Lisää n. litra vettä.

4. Kiehauta 5-10 min.
5. Pilko parsakaalin ruusuke isoiksi paloiksi.

Halkaiset herkkusienet.

Lisää nämä kattilaan ja keitä lyhyesti (10-15min).

Lisää vettä tarvittaessa.

6. Lisää lopuksi kookoskerma.

7. Suurusta maissijauholla.

8. Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Rose30

Rose30 sanoi...

Kasvisten keittoajat ovat arvioita. Kannattaa tarkkailla, sillä kypsyvät helposti liian pehmeiksi. \r\nTähän ohjeeseen lisättiin kolme punaista chilipalkoa, joista tulee mukavasti särmää :)

keskiviikko 29.02.2012 klo 15:39

AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni 20g3.2kcal0.4g0.1g0.1g0.3g
Parsakaali brokkoli 60g21kcal2.8g1.2g0.2g1.5g
Kookoskerma, kara20g50kcal0.9g0.3g5g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kalaliemi (kake) (Maggi)4g10kcal0.2g1.7g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.5g41kcal0g0g4.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.2g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Chili paprika punainen3g1.2kcal0.1g0.3g0g0g
Soijakastike 3.6g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Maissijauho, hienoksi jauhettu 1.6g6.1kcal0.1g1.3g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu3g2.4kcal0.1g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana262g281kcal10g12.8g20g4.2g
Valittu annoskoko131g141kcal5g6.4g10g2.1g
Annoskoko puolitettuna66g70kcal2.5g3.2g5g1.1g
Arvot/100g100g107kcal3.8g4.9g7.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276553