Uunimakkara

Viipaloi makkra.

Laita vuokaan laita jokaiselle makkara viipaleelle ketsuppian, sinappia ja ananasta ja tee 3 kerrosta.

laita pinnalle juustoraaste.

Laita uuniin 175 asteeseen ja lisää jossain vaiheessa kerma.

Jatka hetken aikaa paistamista.

syö perunoiden ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Sanna80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lauantaimakkara pötkö Pouttu50g110kcal4.3g3.3g9g0.7g
Ketsuppi, Felix3.8g3.4kcal0g0.8g0g0g
Sinappi 3.8g4.9kcal0.2g0.5g0.2g0.1g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka17g10kcal0.1g2.4g0g0.2g
Ruokakerma 5%, Valio31g20kcal0.5g1.3g1.6g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)25g65kcal6.5g0.4g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana262g427kcal23.2g17.4g30.2g2g
Valittu annoskoko131g214kcal11.6g8.7g15.1g1g
Annoskoko puolitettuna66g107kcal5.8g4.4g7.6g0.5g
Arvot/100g100g163kcal8.9g6.6g11.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=277493