Sardiinipasta

Keitä pasta lähes kypsäksi.

Pehmennä sipulit ja kesäkurpitsa öljyssä isolla pannulla.

Lisää sardiinit, tomaattimurska ja mausteet (sitruunamehua, mustapippuria, sokeria, EI suolaa), lämmitä.

Sekoita joukkoon pasta, tuorejuusto ja jogurtti, tarkista maku.

Tuorejuuston ja jogurtin tilalla voit käyttää myös ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Penne rigate täysjyvä kuviopasta (Pirkka), annos 75g24g83kcal3.1g15g0.8g2.1g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sardiini keskiarvo, öljyssä ja tomaattikastikkeessa 33g64kcal6.7g0.1g4.1g0g
Kesäkurpitsa zucchini 21g3.8kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti4.2g12kcal0.1g0.2g1.1g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)5.4g6.8kcal0.2g0.2g0.5g0g
Tomaattimurska 33g10kcal0.2g1.8g0.1g0.6g
Oliiviöljy 0.8g7.4kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana262g378kcal21g36.4g15g6g
Valittu annoskoko131g189kcal10.5g18.2g7.5g3g
Annoskoko puolitettuna66g94kcal5.3g9.1g3.8g1.5g
Arvot/100g100g144kcal8g13.9g5.7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=455124