Maukas jauhelihakeitto

Juureskuutiot voi halutessaan jättää pois.

Laita vesi lihaliemikuutioineen kiehumaan.

Paista pilkottu sipuli sekä paprika ja jauheliha.

Lisää paistetut paprikat, sipulit ja jauhelihat veteen, sekä juureskuutiot halutessasi.

Tämän jälkeen laita tomaattimurska ja puoli pakettia koskenlaskijaa.

Kiehuta settiä n. 20 min. Tulisempaa makua kaipaavat voivat lisätä vielä hyppysellisen chiliä maustamaan keittoa.

Keitto on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Hdvg
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha22g36kcal4.2g0g2.2g0g
Vesi55g0kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen5.5g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto6.8g19kcal1.3g0g1.5g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g22g9kcal0.4g1.9g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.1g2.7kcal0.1g0g0.2g0g
Apetit Juureskuutiot (Apetit), annos 250g14g3.7kcal0.1g0.7g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana262g148kcal12.4g6.4g8g1.2g
Valittu annoskoko131g74kcal6.2g3.2g4g0.6g
Annoskoko puolitettuna66g37kcal3.1g1.6g2g0.3g
Arvot/100g100g56kcal4.7g2.4g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=392757