Pekoni-juusto-kasvissosekeitto

Pilko pekoni pieneksi ja valuta herkkusienet.

Ota herkkusienten neste talteen.

Kuori ja pilko kasvikset.

Laita vesi kiehumaan jossa siis mukana sienten neste.

Kun kiehuu, lisää kasvikset/juurekset ja suolaa.

Käristä kunnolla pannulla pekoni ja sienet.

Kun kasvikset ovat pehmeitä, sauvasekoittimella soseeksi, joukkoon Koskenlaskijajuusto.

Lisää lopuksi hellalla hämmentäen sieni-pekoni-seos.

Maistele maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 18g5.1kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g11g3.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Purjosipuli 5.5g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g8.2g4.9kcal0.1g1.1g0g0.1g
Selleri, annos 50g8.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi55g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 13g2.1kcal0.3g0g0g0.3g
Pekoni rasvainen 7.7g29kcal0.9g0g2.8g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g5.5g15kcal1g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana262g123kcal5.6g5.8g8.2g2.2g
Valittu annoskoko131g62kcal2.8g2.9g4.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna66g31kcal1.4g1.5g2.1g0.6g
Arvot/100g100g47kcal2.1g2.2g3.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435208