Chili pavut

Sulata pavut, tai jos käytät tuoreita papuja keitä niitä hetki.

Kuumenna öljy pannulla, lisää pilkottu chili ja valkosipuli sekä pavut pienissä erissä.

Pidä levy suhteellisen kuumana ja sekoita aineksia koko ajan etteivät pala.

Pavut saavat vähän ruskistua.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Helppojuttu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chili paprika punainen13g5.1kcal0.3g1.1g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.2g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Vihreä papu (Rainbow), annos 100g112g28kcal2.2g4.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana262g138kcal5.4g12g7.8g0g
Valittu annoskoko131g69kcal2.7g6g3.9g0g
Annoskoko puolitettuna66g35kcal1.4g3g2g0g
Arvot/100g100g53kcal2.1g4.6g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197524