Kana-makaronikeitto

Ruskista sipuli ja broilerisuikala.

Lisää mausteita ja suola.

lisää makaronit ja vesi.

anna kiehua, kun lähes kypsää on makaroni, lisää paprika ja kevyt kerma kiehauta, jotta makaronit kypsiä lisää basilika.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Mammamia63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Broilerisuikaleet25g31kcal5.4g0g1g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 2.3g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Makaroni, pasta 17g55kcal1.7g11.2g0.2g0.6g
Paprika keltainen 5.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g11g14kcal0.4g0.5g1.1g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g0.3g0.9kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana262g244kcal15.8g26g7.8g1.8g
Valittu annoskoko131g122kcal7.9g13g3.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna66g61kcal4g6.5g2g0.5g
Arvot/100g100g93kcal6g9.9g3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396358