Jugurttinen kanapasta

Keitä ruispasta vedessä.

Paista kanasuikaleet pannulla tilkassa öljyä.

Pilko aurinkokuivatut tomaatit ja lisää pannulle.

Lisää jugurtti, anna kiehua hetki.

Mausta garam masalalla ja currylla maun mukaan.

Lisää oliivit ja heitä valmis pastakastike pastan sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Ujoolio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikaleet kariniemi63g70kcal14.6g0g1.3g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahl), annos 50g11g13kcal0.3g0.4g1.1g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 4.2g8.4kcal0.1g0.1g0.8g0.2g
Aurinkokuivattu tomaatti14g26kcal0.4g1.7g2g0g
Ruokakerma Valio 5%2.1g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Garam Masala Spice Mix, Santa Maria, 44g1.4g4.4kcal0.1g0.8g0.1g0g
Pasta, Torino ruispasta plus35g113kcal4.2g22.2g0.8g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana262g471kcal39.4g50.6g12.4g8.8g
Valittu annoskoko131g235kcal19.7g25.3g6.2g4.4g
Annoskoko puolitettuna66g118kcal9.9g12.7g3.1g2.2g
Arvot/100g100g180kcal15g19.3g4.7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86208