Perukan paholaishillo

Pilko kuoritut tomaatit ja siemenettömät paprikat ja chilit.

Murskaa valkosipulit ja lisää mausteet.

Anna kiehua puolisen tuntia ja lisää etikka ja hillosokeri ja keitä 5 min.
Jäähdytä hetki ja purkita.

Säilytä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1678 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 63g14kcal0.3g2.2g0.2g0.9g
Paprika punainen 31g9kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Chili paprika punainen4.7g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Valkosipuli 2.3g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.4g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 3.9g1.3kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g26g101kcal0g25.3g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana262g260kcal1.8g59.6g0.6g3g
Valittu annoskoko131g130kcal0.9g29.8g0.3g1.5g
Annoskoko puolitettuna66g65kcal0.5g14.9g0.2g0.8g
Arvot/100g100g99kcal0.7g22.7g0.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200126