Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja mausta haluamallasi tavalla, kiehauta vesi, lisää ruusukaalit ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää muut kasvikset ja jauheliha ja keitä miedolla lämmöllä vielä n. 5 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset,Rainbow 450g (Rainbow), annos 450g38g9kcal0.4g1.9g0g0g
Ruusukaali (Findus), annos 100g4.7g1.6kcal0.2g0.2g0g0.2g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 23g31kcal4.2g0g1.6g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.9g2.3kcal0.1g0g0.2g0g
Vesi66g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana262g89kcal9.8g4.2g3.6g0.4g
Valittu annoskoko131g44kcal4.9g2.1g1.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna66g22kcal2.5g1.1g0.9g0.1g
Arvot/100g100g34kcal3.7g1.6g1.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109994