Hirvipata perinteinen

Paista lihan pinta kiinni ja pataan kaikkien kasvisten kera.

perään vettä ja olutta , mausteena paprika, suola, pippuri ja laakerinlehti.

Uunissa noin 4 tuntia 90 asteessa, jäähdytys ja naamaan :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 44g49kcal9.2g0g1.3g0g
Porkkana 27g8.9kcal0.2g1.5g0.1g0.7g
Peruna, uusi 22g17kcal0.4g3.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)16g4.4kcal0.2g0.8g0g0.3g
Olut a-olut, 5- 5,5 til% alkoholia 22g8.8kcal0.1g0.5g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana262g176kcal20.2g12.6g2.8g2.4g
Valittu annoskoko131g88kcal10.1g6.3g1.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna66g44kcal5.1g3.2g0.7g0.6g
Arvot/100g100g67kcal7.7g4.8g1.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128706