Sinappimuusi

Kuori, paloittele ja keitä perunat kypsiksi.

Valuta keitinvesi pois ja vatkaa perunat ilmavaksi muusiksi.

Lisää samalla pienissä erissä lämmintä maitoa.

Lisää joukkoon sekoittaen rasva, sinappi ja suola.

Tarjoa liha- tai kalaruokien lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g100g60kcal1.5g13g0.1g0.9g
Maito, rasvaton (Arla Ingman)27g9kcal0.9g1.3g0g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g1.6g5kcal0g0g0.6g0g
Dijonsinappi, Maille, Original1.6g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana263g150kcal5g28.8g1.4g1.8g
Valittu annoskoko131g75kcal2.5g14.4g0.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna66g38kcal1.3g7.2g0.4g0.5g
Arvot/100g100g57kcal1.9g11g0.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148105