Lassen karppi pizza

Kaada kulhoon ehrmann, 200g juustoa, ja fibrex, 4 kananmunaa sekoita kaada pellille levitä koko pellille, paista 15min 200 * sitten tonnikala pekoni, jauheliha, juusto mausteita maun mukaan paista lopuksi 200* 15min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Karppi1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)26g15kcal2.2g1.3g0.1g0g
Arkijuustoraaste (Valio)42g154kcal12.5g0g11.2g0g
Sokerijuurikaskuitu (Fibrex), annos 100g1g0.6kcal0.1g0.1g0g0.8g
Kananmuna kuoreton 23g33kcal2.9g0.1g2.3g0g
Pekoni rasvainen 10g39kcal1.3g0g3.9g0g
Maistuva naudan jauheliha (rasvaa max 17%) (Hk ruokatalo), annos 100g21g47kcal4g0g3.4g0g
Tonnikalaa paloja öljyssä (Eldorado)8.3g13kcal2.1g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana262g602kcal50.2g3g42.8g1.6g
Valittu annoskoko131g301kcal25.1g1.5g21.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna66g151kcal12.6g0.8g10.7g0.4g
Arvot/100g100g230kcal19.1g1.1g16.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161842