NAKKIMUUSILOORA

Valmista muusi ohjeen mukaan veteen 10 dl eli kummatkin pussit.

Lisää valmiiseen muusiin 1 rkl marggista (60) ja 1 dl rasvatonta maitoa.

Siivuta nakit ja ruskista ne 5 g:ssa rypsiöljyä pannulla.

Voitele uunivuoka 5 g:lla rypsiöljyä.

Sekoita muusi ja nakit vuokaan ja anna olla uunissa n. 1 h 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mummon muusijauhe44g149kcal2.5g31.5g1.2g2.8g
Nakki, Popsi kevyt 10 (HK)63g113kcal6.9g3.4g8.1g0g
Rypsiöljy Eldorado2.1g17kcal0g0g1.9g0g
Margariini 60%, kultarypsi 2.1g11kcal0g0g1.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen21g6.9kcal0.7g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana262g593kcal20.2g71.8g24.8g5.6g
Valittu annoskoko131g296kcal10.1g35.9g12.4g2.8g
Annoskoko puolitettuna66g148kcal5.1g18g6.2g1.4g
Arvot/100g100g226kcal7.7g27.4g9.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212651