Fetasardiinit

Kuullota sipulia öljyssä hetki, lisää sitten tomaattimurska.

Sen jälkeen sardiinit sekä feta.

Mausta basilikalla ja mustapippurilla, purista sitruunamehu sekaan myös.

Lopuksi lisää myös keitetty pasta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Pirkka luomu tomaattimurska78g23kcal1.1g5.1g0.4g0g
Sardiini öljyssä (Pirkka), annos 85g14g31kcal3.2g0.1g2g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 16g36kcal2.2g0.3g2.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton3.1g0.7kcal0g0g0g0g
Spagetti 11g36kcal1.1g7.3g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana262g296kcal15.6g26.6g14.8g1g
Valittu annoskoko131g148kcal7.8g13.3g7.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna66g74kcal3.9g6.7g3.7g0.3g
Arvot/100g100g113kcal5.9g10.1g5.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223304