Rinkutinkun salsaleivät

Ensin ruskistetaan jauheliha ja sipuli pannulla.

Leiville levitetään ensin salsa, jauheliha-sipuliseos, tomaatti, juustosalsa ja juustoviipaleet.

Ja uuniin 250 astetta n. 5 min.

Jos haluaa kevyempää niin jauhelihan voisi jättää pois tai korvata kanalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä (Porokylän leipomo), annos 50g31g68kcal3.1g12.6g0.6g2.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha25g42kcal4.8g0g2.5g0g
Salsa medium (Rainbow)21g5.2kcal0.2g0.9g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g21g4.2kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Juustosalsa (Rainbow), annos 100g4.2g5.8kcal0.1g0.2g0.5g0g
Aamuinen kevyt cheddar 11% 20g 1 kpl, Ingman25g50kcal5.5g0.3g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana262g352kcal27.8g30g13g6.6g
Valittu annoskoko131g176kcal13.9g15g6.5g3.3g
Annoskoko puolitettuna66g88kcal7g7.5g3.3g1.7g
Arvot/100g100g134kcal10.6g11.4g5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232225